Холов ъгъл Бевърли на супер цени

Холов ъгъл Бевърли с механизъм за легло

Размери: 2750/2150/880
Спална площ: 1360/2200

Холова гарнитура Бевърли Ви предлага комфорт и функционалност, благодарение на които ще се наслаждавате на усещането за уют. Моделът е снабден с механизъм за легло тип "Подматрак", който се отваря с изтегляне. Образува се една достатъчно голяма спалня. Седалните и облегалните възглавници са изключително меки и удобни, в горната част на облегалката с механизъм, който Ви позволява да регулирате височината и наклона на гърба. Лежанката е с практично голямо чекмедже, което Ви дава използваем обем за багаж.Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект и еластична полиуретанова пяна с висока плътност.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската .
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Бевърли

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1755 лв. Купи