-10%

Холов ъгъл Далас на супер цени

Холов ъгъл Далас

Размер: 3000/1900/800мм
Спална площ: 1500/2400мм

Много удобен, комфортен и ефектен диван. Изработен е специално за постоянна употреба  като легло. Седалната му част е изработена от пружини "Pocket spring", от които са направени най-удобните матраци. "Pocket spring" са индивидуално пакетирани пружини, които изключват скърцане, издържат дълго време без да се деформират и не се тресат когато спящият до Вас се движи. Механизма за сън е с падащ гръб. Върху седалната част, за по-голям комфорт е поставен топматрак, който усигурява чувство за по-голяма мекота при сън или сядане.
Облегалната част е решена с големи облегални възглавници със свалящи калъфки. В цената са включени 2 декоративни възглавници.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Далас

Гаранция: 2 год.

-10%

Изберете цвят

Стара цена:
1950 лв.

1755 лв. Купи