Холов ъгъл Елада на супер цени

Холов ъгъл Елада с разтегателен механизъм

Размер: 3020/1800/800мм
Спална площ: 1460/2200мм

За всички почитатели на модерния, стилен интериор и висококачествените мебели предлагаме холов ъгъл "Елада" - едно комфортно, функционално и ефектно решение за обзавеждане на вашия хол. С обемни меки форми, изчистена визия и невероятно усещане за мекота и удобство този ъглов диван бързо спечели вниманието на нашите клиенти. Моделът е изработен с изключително качесвени материали по съвременни технологии, гарантиращи дългият живот и безпроблемната експлоатация на вашите мебели.Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект и еластична полиуретанова пяна с висока плътност.Лежанката е с повдигащ механизъм,а пространството под нея се използва като ракла.Широките подлакътници придават масивен вид на този диван.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Елада

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1298 лв. Купи