Холов ъгъл Гламур на супер цени

Холов ъгъл Гламур

Размер: 2660/1640/880мм
Спална площ: 2220/1420мм

Диваните от "серия G" съчетават модерна визия и комфорт с функционален механизъм за сън и удобна ракла. Подходящо решение за ежедневно използване.

І. Конструкция:
1) Корпус - масивни дървесни материали, слоеста дървесина, ПДЧ, МДФ; седални части - възможност за избор на твърда или мека основа /на зиг-заг пружини/.  
2) Меки части:
А: Облегални възглавници - микс от полиуретанова пяна и силиконизирана вата.
Б: Седални части - полиуретанова пяна, полиестерна вата.
3) Мебелни крака - масивна дървесина.
II. Допълнителни особености:
1) Механизъм за сън - тип подматрак с чиста леглова част за ъглов комплект с терминал 3-ка - 142х222см, чиста леглова част за ъглов комплект с терминал 4-ка - 142х275 см и чиста леглова част за диван разтегателен - 142х191см.
2) Лежанка - ракла с повдигащ механизъм - при ъгловите комплекти.
3) Облегалните възглавници са снабдени с цип. Диванът и терминал 4-ка се произвеждат с по 3бр. облегални възглавници, терминал 3-ка се произвежда с 2бр. облегални възглавници.
4) Седалните части са неподвижно тапицирани и за тях не се препоръчва избор на кожа.
5) Декоративни възглавници към модела - 2бр. с размери 50х40 см.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер на дивана.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Гламур

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1584 лв. Купи