-40%

Х. Ъ. Мелани - разпродажба на супер цени

Холов ъгъл Мелани - разпродажба

Мострата се намира в Мебелна къща Никора - Белослав

Размер: 2520/1650
Спална площ: 1480/2040

Много мек и удобен холов ъгъл.Декоративните двойни шевове му придават аристократичен,класически стил. Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект,преплетени с мебелни колани.Върху тях има еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Облегалните възглавници са със силиконов пълнеж и сменяеми калъфи. Механизма за сън е тип: "Подматрак" и се отваря с изтегляне. Под лежанката е обособена широка ракла за багаж. Като допълнение може да се закупи табуретка с ракла с размери: 550/900.Когато табуретката се прилепи към лежанката става като нейно естествено продължение.

Посочената цена е за дамаска или еко кожа от втора ценова група. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер на дивана.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Х. Ъ. Мелани - разпродажба

Гаранция: 2 год.

-40%

Изберете цвят

Стара цена:
1262 лв.

757 лв. Купи