Холов ъгъл Милена на супер цени

Холов ъгъл Милена
Размери: 2900/1800/900
Диванът Милена е изключително мек и комфортен модел. Оборудван е с вградени механизми, които коригират височината на облегалката и дълбочината на седалната част и подсигуряват опора на врата и главата. Това го прави удобен, както за по-ниски - така и за по-високи хора. Това е диван за клиенти, които желаят луксозна и неповторимо удобна мебел и са готови да платят цената за това. Холов ъгъл Милена има два варианта за големина на основната част и два варианта за дължина на лежанката.

Конструкция:
- Корпус: масивни дървесни материали, слоеста дървесина, ПДЧ; седални части: на еластични колани
- Меки части: облегални възглавници /високоеластичен дунапрен, силиконизиран пух/, седална част /високоеластичен дунапрен, силиконизиран пух, пружинен пакет тип "покет"/
-  Мебелни крака - масивна дървесина

Допълнителни особености:
- Няма възможност за вграждане на механизъм за сън
- Механизъм в облегалните части
- Облегалните възглавници се изработват с цип
- Седалните възглавници са неподвижни
- Декоративни възглавници към модела - 2 бр. с размери 48х48см

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер на дивана.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Милена

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1748 лв. Купи