Холов ъгъл Респект - мини на супер цени

Холов ъгъл Респект - мини

Размер: 2400/1800/800мм
Спална площ: 1300/1900мм

Модела може да се закупи с различни размери:
За размер: 2800/1800мм, спална площ: 1500/2200мм, цена с промо дамаска или еко кожа: 1472лв
За размер: 3230/1800мм, спална площ: 1300/2700мм, цена с промо дамаска или еко кожа: 1602лв

Холов ъгъл Респект е изработен специално за постоянна употреба  като легло. Седалната му част е изработена от пружини "Pocket spring", от които са изработени най-удобните матраци. "Pocket spring" са индивидуално пакетирани пружини, които изключват скърцане, издържат дълго време без да се деформират и не се тресат когато спящият до Вас се движи.

Върху пружините има мебелна вата и еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Когато се използва като спалня този модел е с висока анатомичност и поддържа гръбначния стълб в правилна форма. В разпънато положение спалната площ е една от най-големите в сравнение с предлаганите на пазара модели. При нужда от редовно спане върху мека мебел - препоръчваме този модел. Седалната част се изтегля напред, а облегалната пада и така се образува удобно легло. Пространството под седалката се използва като ракла. Облегалните възглавници са с цип и могат да се свалят лесно за почистване. Двойните, декоративни шевове, привнасят интересен класически акцент.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Респект - мини

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1262 лв. Купи