Холов ъгъл Романтика на супер цени

Холов ъгъл Романтика с разтегателен механизъм

Размер: 2520/1650/89
Спална площ: 1500/1950

Модел "Романтика" е модулен диван и може да бъде изработван в няколко различни размера. Може да бъде ъглов - малък, ъглов-голям, г-образен, п-образен, прав диван с три места или двуместен диван, фотьойл, табуретка. За повече информация се обърнете към нашите консултанти. Холов ъгъл "Романтика" е оборудван с механизъм за сън тип: "Подматрак", който се отваря с изтегляне. Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект, преплетени с мебелни колани. Върху тях има еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Облегалните възглавници са със силиконов пълнеж,а калъфите им са сваляеми. Лежанката се преобразува в голяма ракла за багаж.

Посочената цена е за промоционални дамаски или еко кожи. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер на дивана.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Романтика

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

1006 лв. Купи