Холов ъгъл Селект на супер цени

Холов ъгъл Селект

Размери: 2120/1650мм
Спална площ: 1500/2000мм

Предимството на този модел е размера. Обърнете внимание, че е широк едва два метра и дванадесет сантиметра - колкото кухненски ъгъл. Но това не е за сметка на комфорта, а още по-малко за сметка на спалната площ. Седалната част се изтегля напред, а облегалната пада и така се образува удобно легло.Пространството под седалката се използва като ракла.Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект и еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Облегалните възглавници са направени от силиконов пух, а калъфите им могат да се свалят. Малкият размер е за сметка на подлакътниците, които са тънки, но много здрави! Препоръчваме Ви този модел, ако имате нужда от малък, комфортен диван за постоянна употреба за спане и на много добра цена.

Комплекта включва:
- Двойка с механизъм с падащ гръб и подръчник
- Лежанка с подръчник
- 3бр. големи облегални възглавници
- 2бр. декоративни възглавници

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската .
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Селект

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

943 лв. Купи