Холов ъгъл Тасос на супер цени

Холов ъгъл Тасос с механизъм за легло

Размер:2300/1650/900                                                                                                                                                                                                                                                          Спална площ: 1480/1930
 

Холов ъгъл Тасос е модулен диван и може да бъде изработван в няколко различни размера.Може да бъде ъглов, г-образен - малък или по-голям, прав диван с три места или двуместен диван, фотьойл, табуретка. За повече информация се обърнете към нашите консултанти. Този модел притежава механизъм, чрез който съвсем лесно, с едно дръпване удобния диван се превръща в легло.Седалната му част е изработена от масивна дървесина, метални зигзагообразни арматури с леко пружиниращ ефект, преплетени с мебелни колани. Върху тях има еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Облегалните възглавници са със силиконов пълнеж. Подлакътниците са със декоративен дървесен елемент и етажерка, което придава на дивана стилен и аристократичен вид. Цвета на декоративните дървесни елементи може да се променя. Холовият ъгъл е оборудван с ракла, която се отваря с надигане на седалната част на лежанката.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер на дивана.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Холов ъгъл Тасос

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

957 лв. Купи