Куня по проект Черен гланц на супер цени

Куня по проект Черен гланц

Това е проект за кухня изработена от проектантите на Мебелна къща "Никора". Тя е с корпус от ПДЧ и лице от МДФ гланц. Кухните с  лице МДФ гланц са със по-приемливи цени в сравнение с вариантите с МДФ боя, но качеството в никакъв случай не отстъпва. Могат да бъдат поръчани с по-евтин или с по-скъп обков - панти, дръжки, механизми. Има възможност за избор на цветове за лице, корпус, а също и термоустойчив плот и термоустойчив гръб. Ние предлагаме и много актуалният вариант за гръб от принт стъкло в многобройни и ефектни картини.
Цената на кухните се определя след изработването на проект и след избора на механизми, обков, цветове и материали. Една и съща на пръв поглед кухня може да бъде предложена в няколко ценови варианта. Понякога разликата в цената може да бъде и с50 % по-висока или по-ниска в зависимост от избора на материали. Ние можем да Ви предложим компетентна информация и богат избор от електроуреди и мивки за вграждане.
Повече информация относно услугите "Безплатна изработка на 3D проект" и "Професионален монтаж" вижте в категория 3D проект или Монтаж най-долу в нашия сайт или попитайте нашите косултанти.

Куня по проект Черен гланц

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят