Мод. 5, Легло за матрак 120/200 фламенко на супер цени

Легло за матрак 120/200  Фламенко

Цветове: бял гланц, бял шагрен, патладжан гланц

Размери :1278/2124/900мм

Мод. 5, Легло за матрак 120/200 фламенко

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят

Цена

420 лв. Купи