Мод. 4, Легло за матрак 160/200 Фламенко на супер цени

Легло за матрак 160/200 Фламенко

Цветове: бял гланц, бял шагрен, патладжан гланц

Размери:1678/2124/900мм

Мод. 4, Легло за матрак 160/200 Фламенко

Гаранция: 2
Изберете цвят

Цена

465 лв. Купи