-35%

Гарнитура Малибу - разпродажба на супер цени

Гарнитура Малибу - Разпродажба

Мострата се намира в Мебелна къща Никора - Варна

Размери: 950/2180мм
Спална площ: 1300/1880мм
Луксозна и стилна холова гарнитура със седални  възглавници  от високо еластична пяна  и силиконов пух бърху гъсто преплетени еластични колани, облегални възглавници с цип, със свалящи се калъфки и пълнеж от силиконов пух. Освен с модерната си визия холовата гарнитура  предлага и  избор на два вида функция сън с белгийски механизъм - Sedaflex с 10 см матарак от пенополиуританова пяна  или механизъм тип ламел-платно с дюшек от високоеластична пяна. От модел Малибу   могат да се изработят канапе двойка без механизъм, тройка с или без функция сън и фотьойл.
Посочената цена е за Канапе Малибу - тройка с механизъм за легло "Sedaflex" с 10 см луксозен матрак и канапе двойка без механизъм, дамаска или еко кожа от трета ценова група. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската и избрания размер.
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Гарнитура Малибу - разпродажба

Гаранция: 2 год.

-35%

Изберете цвят

Стара цена:
2280 лв.

1482 лв. Купи