Изберете страница

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,


Ние в  Мебелна къща Никора подкрепяме мерките за борба с COVID-19 и социалната изолация. Но изработването на кухня по проект изисква повече време. Ако това не търпи отлагане НЕ ИДВАЙТЕ ПРИ НАС – НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ ПРИ ВАС. Обадете ни се и наш консултант ще Ви посети на посочен от Вас адрес, в посочено от Вас време в съответствие с всички изисквания за здравна безопасност.

Нашият консултант ще вземе точните размери на Вашето помещение, ще Ви даде необходимите идеи и консултация, ще донесе необходимите за Вашия избор материали. В последствие нашите проектанти ще изготвят за Вас безплатна 3D визуалцизация и ще ви изготвят ценова оферта с отстъпка до -20%. При поръчка на кухня ще получите и ваучер до 500 лв. за следваща покупка.

*ваучерът Ви дава право на покупка единствено на долу изброените продукти:
• спални комплекти над 999 лв.
• мека мебел над 999 лв.
• детско обзавеждане над 999 лв.
• трапезни маси и столове над 999 лв.
• или комбинация от горе посочените продукти над 999 лв.

Отстъпката от -20% не важи за модулни кухни /City, Хит и Елит, Евромар и др/. При покупка на модулни кухни над 999 лв. клиента получава ваучер до 100 лв.

Ваучер може да бъде комбиниран и с други ваучери, ако сте получили такива. Ако сумата на закупените продукти надвишава стойността на ваучера разликата трябва да бъде заплатена от купувача. Ваучерът може да бъде използван единствено за покупка на стоки в Мебелна къща Никора и не може да бъде заменен за левовата му равностойност. Ваучерът може да бъде използван включително за продукти, които участват в текуща промоция, като клиентът получава обявената промоционална цена плюс допълнителна отстъпка важаща за ваучера.
Този ваучер трябва да се използва най-късно до 30 календарни дни от дата на получаването.
След този срок ваучерът ще се счита за невалиден.

Ако нашата оферта Ви хареса може да поръчате Вашата кухня сега, а ние ще монтираме когато на Вас ви е удобно. През този период ще съхраним Вашата мебел в наш склад изцяло за наша сметка.

Обадете ни се на телефон

0896/61 15 31