Изберете страница

За нас

Мебелна къща „Никора“ е създадена през 2006 година. Вече 14 години сме на пазара в Севроизточна България и се надяваме, че сме се утвърдили като надежден партньор за хилядите домакинства които сме обзавели и за нашите бизнес партньори. За нас водеща философия е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, предлагайки професионално обслужване във всички аспекти.

Ние не просто продаваме мебели. За нас това не е просто  бизнес. За нас Вашите мечти са наша кауза, Вашите грижи са наши грижи, защото ние знаем колко важен е уютът във Вашия дом. Защото ние знаем, че Вашият дом е Ваша малка крепост. Защото ние знаем че на където и да поемите по хилядите пътища – рано или късно се завръщате у дома. Защото за нас всичко е лично.

Нашият екип може да Ви предложи услуги от най-икономичния ценови клас до високия ценови клас. Ние можем да проектираме и изработим всякакви мебели по индивидуален проект или да Ви предложим готови мебели от нашите каталози на водещи български производители.

Мебелна къща „Никора“ разполага с два търговски обекта в градовете Варна и Белослав. А с онлайн магазина ни сме на един клик разтояние до всяка точка на България.

Мебелна къща „Никора“ – само за хубави хора!

„ДИМИТРОВ ЕКСПРЕС КАРГО” ЕООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-0948-C01 по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Общата стойност на проекта е 50 000,00 лв., от които 50 000,00 лв. eвропейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 11.10.2021г. и е с продължителност 3 месеца.