Изберете страница

За нас

Мебелна къща „Никора“ е създадена през 2006 година в град Белослав. Ние сме утвърден и надежден партньор за хилядите наши клиенти и бизнес партньори.
Нашата визия е да задаваме стандарти, мода и тенденции на пазара за мебели и да бъде въпрос на престиж да присъстваме в интериора на Вашия дом.
Наша мисия  е да селектираме продукти, които да носят неподражаем и индивидуален стил в разумно съотношение между качеството и цена. Ние се стремим да бъдем най-уютния, най-готиния и най-арт магазин за мебели във Варна.
Усъвършенстваме се непрестанно в обслужването на клиенти, превръщайки ги в наши приятели и последователи.
Нашите клиенти са хора със собствено мнение, които не робуват на временни модни тенденции в маркетинга. Те се отличават, заявявайки себе си чрез своята индивидуалност и не се ограничават в размери, цветове и шаблони.
Нашите клиенти търсят функционалност на разумна цена.
Ние подхождаме с лично отношение към всеки клиент. Предлагаме услуги, като консултация на адрес, 3D проекти, монтаж, обслужване и всичко това на едно високо ниво.

Ние не просто продаваме мебели. За нас това не е просто  бизнес. За нас Вашите мечти са наша кауза, Вашите грижи са наши грижи, защото ние знаем колко важен е уютът във Вашия дом. Защото ние знаем, че Вашият дом е Ваша малка крепост. Защото ние знаем че на където и да поемете по хилядите пътища – рано или късно се завръщате у дома. Защото за нас всичко е лично.
Мебелна къща „Никора“ разполага с два търговски обекта в градовете Варна и Белослав. А с онлайн магазина ни сме на един клик разстояние до всяка точка на България.
Мебелна къща „Никора“ – само за хубави хора!

„ДИМИТРОВ ЕКСПРЕС КАРГО” ООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-0948-C01 по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Общата стойност на проекта е 50 000,00 лв., от които 50 000,00 лв. eвропейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.

Проектът стартира на 11.10.2021г. и е с продължителност 3 месеца.