Изберете страница

Монтаж

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите професионални екипи са на Ваше разположение за извършването на монтаж на закупени продукти от нашите търговски обекти.
Услугата “Монтаж” е застрахована за сума до 50 000лв в случай на щети, причинени по време или вследствие на монтажа.
Цената на монтажа може да проверите в нашите магазини.

УСЛОВИЯ И ВАЖНИ СЪВЕТИ

за безпроблемно извършване на монтажните услуги:

1. Осигурен достъп до обекта в предварително уговореното време и наличие на електро захранване;

2. Помещението, в което ще се извършва монтажа трябва да бъде почистено с приключили строително – монтажни работи;

3. Наличие на монтирани спирателни кранове на водопроводните изводи; (При липса, може да използвате нашите допълнителни Ел. и ВиК услуги)

4. Трябва да е изграден отвор в комина или вентилацията за включване на въздуховода на аспиратора; (При липса, може да използвате нашите допълнителни услуги)

5. Подсигурен въздуховод и преходници, според отворите на комина и аспиратора от страна на клиента, с изключение на случаите, в които изброените консумативи са поръчани към настоящия договор; (При липса, може да използвате нашите допълнителни Ел. и ВиК услуги)

6. Предварително предоставена схема за ВиК, електро и газ инсталациите;

7. Строително – ремонтните дейности по подготовката на стените, пода и инсталациите, за свързване на съответните уреди, не са предмет на този монтаж. Подготовката на помещението е предшестваща дейност и е за сметка на клиента, по схема, приложена към одобрения проект по настоящия Договор;

8. Мебелна къща „Никора“ не носи отговорност за дефекти и и възникнали проблеми при монтажа, произтичащи от неравности, дефекти и денивелация на стените или пода.

9. Свързването на мивката и уредите към ВиК инсталацията е предмет на допълнителен договор за такива услуги;

10. При констатация в деня на монтажа, за неизпълнени предписания от страна на клиента, Мебелна къща „Никора“ си запазва правото да отложи изцяло монтажа.

11. При заявена услуга „Професионален монтаж“, клиентът трябва да заплати дължимата по договор сума най-малко един ден предварително в търговския обект на фирмата.

12. Опаковките на монтираните мебели са собственост на клиента. Тяхното транспортиране не е задължение на мебелна къща „Никора“. Ако клиента осигури контейнер за отпадъци наши служители ще пренесат излишните опаковки, но само в присъствието на клиента и само ако контейнера е в непосредствена близост до жилищната сграда.

*Всички посочени цени са с включен ДДС

 

Вижте подробности тук: разнос и монтаж