-10%

Канапе Респект на супер цени

Канапе Респект с механизъм за легло

Размер: 2350/1030/950
Спална площ: 1450/2000

Триместно канапе Респект е изработен специално за използване освен, като диван и като удобна спалня. Седалната му част е изработена от пружини "Pocket spring", от които са изработени най-удобните матраци. "Pocket spring" са индивидуално пакетирани пружини, които изключват скърцане, издържат дълго време без да се деформират и не се тресат, когато спящият до Вас се движи.Върху пружините има мебелна вата и еластична полиуретанова пяна с висока плътност. Когато се използва като спалня, този модел е с висока анатомичност и поддържа гръбначния стълб в правилна форма. В разпънато положение спалната площ е една от най-големите в сравнение с предлаганите на пазара модели. При нужда от редовно спане върху мека мебел - прпоръчваме този модел. Седалната част се изтегля напред, а облегалната пада и така се образува удобно легло. Пространството под седалката се използва като ракла. Облегалните възглавници са с цип и могат да се свалят лесно за почистване. Двойните, декоративни шевове,привнасят интересен, класически акцент.

Посочената цена е за промоционална дамаска или еко кожа. Цената може да се променя в зависимост от групата на дамаската .
Когато разопаковате дивана, моля не използвайте остри предмети, защото има вероятност да бъде срязана дамаската или тапицерията.
Желателно е тапицираните мебели да не са в близост до отоплителни уреди или силен източник на топлина.
Поддръжка: За поддръжка на еко кожа и дамаска използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун.

Канапе Респект

Гаранция: 2 год.

-10%

Изберете цвят

Стара цена:
1130 лв.

1017 лв. Купи