Кухня масив 3 на супер цени

Кухня масив 3

Това е проект за кухня “МАСИВ“ изработен от проектантите на Мебелна къща "Никора". Вратите на тези кухни се изработват от масивна дъбова дървесина.
Корпуса може да се изработи от ламинирано ПДЧ, фурнировано ПДЧ  или фурнирован МДФ. Кухните “МАСИВ“ са висок клас мебели - както като качество, така и ценово.
При тези модели има възможност за изработване на модули с извити, огънати врати и детайли. Могат да бъдат поръчани с по-евтин или с по-скъп обков - панти, дръжки, механизми.
Има възможност за избор на цветове за лице, корпус, а също и термоустойчив плот и термоустойчив гръб. Ние предлагаме и много актуалният вариант за гръб от принт стъкло в многобройни и ефектни картини.
Цената на кухните се определя след изработването на проект и след избора на механизми, обков, цветове и материали. Една и съща на пръв поглед кухня може да бъде предложена в няколко ценови варианта. Понякога разликата в цената може да бъде и с 50 % по-висока или по-ниска в зависимост от избора на материали.
Ние можем да Ви предложим компетентна информация и богат избор от електроуреди и мивки за вграждане.
Повече информация относно услугите "Безплатна изработка на 3D проект" и "Професионален монтаж" вижте в категория “3D проект” или “Монтаж” най-долу в нашия сайт или попитайте нашите косултанти.

Кухня масив 3

Гаранция: 2 год.
Изберете цвят