Изберете страница

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Мебелна къща Никора предоставя ваучери за следваща покупка.

Ваучер от 20 лв. се предоставя като подарък на клиенти закупили мебели на стойност над 499 лв. и съответно ваучер от 100 лв се предоставя на клиенти закупили мебели на стойност над 999 лв. от магазините на Мебелна къща Никора. Ваучерът  на стойност 20 лв. дава право на покупка на всички видове мебели и аксесоари на стойност над 99 лв. Ваучерът на стойност 100 лв.  дава право на покупка на мебели на стойност над 499 лв и не може да се използва за покупка на матраци, електроуреди и аксесоари.

Ваучерите не може да бъде комбинирани с други ваучери, ако сте получили такива. Ако сумата на закупените продукти надвишава стойността на ваучера разликата трябва да бъде заплатена от купувача. Ваучерът може да бъде използван единствено за покупка на стоки в Мебелна къща Никора и не може да бъде заменен за левовата му равностойност. Ваучерът не може да бъде използван за продукти, които участват в текуща промоция или обявена разпродажба с намалена цена.
Този ваучер трябва да се използва най-късно до 30 календарни дни от дата на получаването.
След този срок ваучерът ще се счита за невалиден.

При поръчка на кухня по индивидуален проект ще получите  ваучер до 500 лв. за следваща покупка.

*ваучерът Ви дава право на покупка единствено на долу изброените продукти:
• спални комплекти над 999 лв.
• мека мебел над 999 лв.
• детско обзавеждане над 999 лв.
• трапезни маси и столове над 999 лв.
• или комбинация от горе посочените продукти над 999 лв.

Отстъпката от -20% не важи за модулни кухни /City, Хит и Елит, Евромар и др/. При покупка на модулни кухни над 999 лв. клиента получава ваучер до 100 лв.

Освен ваучер за следваща покупка през месец декември с всяка поръчка, ще получите и специален коледен подарък от Мебелна къща Никора.

Очакваме Ви!